Hunder

I denne artikkelen skal vi snakke om hunder. Det første vi skal se litt nærmere på er hvorfor vi elsker dem så veldig mye, og hvorfor vi kaller dem for menneskets aller beste venn.

[IMAGE=cgSMdMfGdYsV.jpeg]

Hvorfor vi elsker dem

[IMAGE=dTJrsEdE2YEF.jpeg]

Grunnen til at vi elsker hundene våre er veldig enkel, og det er kanskje fordi de alltid er der for oss. Det virker som at uansett hva vi prøver oss på, så er hunden vår alltid der for oss. Der hvor mennesker kan være litt mindre forutsigbare så er hunden vår alltid glad når vi kommer hjem. Den logrer med halen og vil genuint tilbringe tiden sin sammen med oss. Selv om dette er et dyr som har disse følelsene for oss, så går det faktisk veldig sterkt inn på oss. Dersom vi knytter sterke bånd med vår hund så kan det være veldig smertefullt å bryte dem for begge parter. Du kan gjøre hva som helst med hunden din. Du kan se på film og kose deg, gå tur og trene sammen, eller kle dere ut i kostymer sammen på halloween! Dersom du trenger noen inspirasjon til dette kan du for eksempel finne en panda kigurumi som i det minste kan fungere som et kostyme for deg personlig. Morsomt!

Beste venn

Hunder er ikke bare nødvendigvis kosedyr, fordi vi kan faktisk bruke dem til alle slags mulig praktiske ting. Vi kan for eksempel trene dem opp til å hente gjenstander for oss, og dette kan være bare et enkelt triks eller så kan det være en reell hjelp dersom vi for eksempel er ute og jakter. Vi kan også bruke hunden vår som et middel til å forsvare oss selv med. Husk at dette dyret har veldig god hørsel og luktesans, og på grunn av dette så kan hunder veldig ofte bli brukt til å stå vakt i huset vårt. De hører ofte inntrengerne lenge før de kommer inn døren.

Spesielt så brukes schæferhunden bli brukt til dette fordi den er genetisk disponert til å være veldig skeptisk til fremmed, og samtidig veldig beskyttende ovenfor sitt eget område og sine mennesker. Til gjengjeld så krever denne hunden mye mosjon, så det er en stor fordel om du er interessert i trening og fysisk aktivitet selv. Disse hundene blir faktisk også brukt av militæret og politiet til å lukte frem ulovlige eller farlige gjenstander.

Hunder kan også hjelpe folk som har dårlig syn, og til og med mennesker som er helt blinde. Som du ser så er de fantastiske dyr, og vi tror at disse hundene vi har i dag stammer fra ulven. Siden de er våre beste venner så er det faktisk viktig at vi er gode venner tilbake. Avl hunden din på en ansvarlig måte for å unngå at den får genetiske lidelser.